Påske

Slip kreativiteten løs og spred stemning og glæde i påsken. Lav smukke påskedekorationer ved at dekorere dine tomme marmeladeglas. Vi viser dig, hvordan du og familien kan bruge vores marmeladeglas til at lave jeres helt egen egen påskepynt.

 

Påskevase

Lav din egen smukke påskevase af dine tomme marmeladeglas. Lad dem skabe stemning og hygge på bordet til årets påskefrokoster.

Hæld lidt maling i bunden af glasset og drej det forsigtigt rundt, til alt er dækket. Mal forsigtigt indersiden af den øverste kant med en pensel. Brug en vandfast maling og husk at tjekke tørretiden, så farven ikke smitter af.

påskevase
gaveglas

Gaveglas

Genbrug tomme marmeladeglas som smukke påskeæg, fyldt med søde godter. Det vil skabe glæde hos børn (og voksne) i alle aldre.

Fyld et rengjort marmeladeglas med lækkerier og dekorér det med tuscher, maling, et fint bånd og måske en lille blomst fra haven. Slip fantasien løs og brug hvad du lige har af smukke ting i skuffer og skabe.

Påskeæg

Ønsk god påske til venner, familie og gode naboer ved at stille en lille påskeoverraskelse på deres dørtrin.

Klip en figur ud i malertape og sæt den midt på glasset. Mal hele glasset – også hen over malertapen – og lad tørre. Når malingen er helt tør, fjernes malertapen, så motivet afsløres. Fyld glasset med påskegodter og bind en sløjfe om.

påskeæg

Karsekyllinger

En hyggelig og kreativ påskeaktivitet med børnene. Se i videoen, hvordan I nemt kan bruge vores marmeladeglas til at lave de fineste karsekyllinger.