Genbrug dit glas

Mangler du inspiration til, hvordan du kan genbruge dit glas?  Slip kreativiteten løs med Den Gamle Fabrik! Vi har lavet nogle forslag til, hvordan du kan genbruge dit glas nedenfor, men kun fantasien sætter grænser! Brug eksempelvis Den Gamle Fabriks glas som julepynt, påskepynt, dekorative vaser, til syltning eller opbevaring.

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers og #genbrugditglas.

Nye etiketter

Det er slut med frustrerende pillearbejde! Nu bliver det meget nemmere at genbruge de tomme marmeladeglas. Vores glas har fået nye etiketter, så du slipper for det kedelige arbejde med at fjerne de sidste, genstridige limrester.

Julepynt

Byd julen velkommen med kreative juleaktiviteter for hele familien. Vi viser dig, hvordan du og familien kan bruge vores marmeladeglas til at lave jeres helt egen, personlige julepynt.

Adventskrans

Se i videoen, hvordan I nemt kan bruge vores marmeladeglas til at lave flotte, julede lysestager til adventskransen.

Flere ideer

Påskepynt

Slip kreativiteten løs og spred stemning og glæde i påsken. Lav smukke påskedekorationer ved at dekorere dine tomme marmeladeglas. Vi viser dig, hvordan du og familien kan bruge vores marmeladeglas til at lave jeres helt egen egen påskepynt.

Vase

Lav din egen smukke påskevase af dine tomme marmeladeglas ved at male indersiden af glasset. De vil helt sikkert skabe stemning og hygge på bordet til årets påskefrokoster.

Flere ideer
påskevase

Hjælp bierne

Hos Den Gamle Fabrik er vi glade for bierne – de gør så meget godt, og vi har brug for dem. Derfor vil vi gerne vise, hvordan man ved hjælp af få remedier kan hjælpe bierne.

Bi-hotel

Du kan f.eks. lave dit eget bi-hotel, og sikre at vores små summende venner har et sted at være.

Flere ideer

Fyld glassene med hjemmelavede godter

Vores marmeladeglas har den perfekte størrelse til at opbevare diverse lækkerier. Bliv inspireret af, hvilke hjemmelavede godter, der kan proppes i dine tomme marmeladeglas – og få opskriften lige her hos os.

Kryddersnaps

Vores marmeladeglas egner sig strålende til opbevaring af hjemmebrygget kryddersnaps. Find opskrifterne på 3 forskellige varianter HER.

Flere ideer

Dekoration

Brug Den Gamle Fabriks glas som dekorative vaser og lysestager i indretningen eller lanterner til haven.

Lanterner

Lav dine egne lanterner til haven med lidt reb og dine tomme marmeladeglas. Hæng dem op i haven og lad dem lyse op og skabe hygge på de mørke aftener.

Flere ideer