Genbrug dit glas

Mangler du inspiration til, hvordan du kan genbruge dit glas?  Slip kreativiteten løs med Den Gamle Fabrik! Vi har lavet nogle forslag til, hvordan du kan genbruge dit glas nedenfor, men kun fantasien sætter grænser! Brug eksempelvis Den Gamle Fabriks glas som julepynt, påskepynt, dekorative vaser, til syltning eller opbevaring.

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers og #genbrugditglas.

Nye etiketter

Det er slut med frustrerende pillearbejde! Nu bliver det meget nemmere at genbruge de tomme marmeladeglas. Vores glas har fået nye etiketter, så du slipper for det kedelige arbejde med at fjerne de sidste, genstridige limrester.

Dekoration

Brug Den Gamle Fabriks glas som dekorative vaser, krukker og lysestager til at skabe indendørs hygge i indretningen, eller omdan de genbruge glas til lanterner som kan sprede lys og stemning både inde og ude.

Lanterner

Lav dine egne lanterner til haven med lidt reb og dine tomme marmeladeglas. Hæng dem op i haven og lad dem lyse op og skabe hygge på de mørke aftener.

Opbevaring

Vores marmeladeglas har den perfekte størrelse til at opbevare diverse lækkerier – både spiselige og ikke-spiselige. Bliv inspireret til, hvad du kan opbevare i dine tomme marmeladeglas – og få fremgangsmåder og opskrifter lige her!

Krydderurter i køkkenet

Plant krydderurter i dine genbrugte marmeladeglas og nyde både duften og synes af dem i køkkenvinduet! Lige ved hånden til madlavningens smagseventyr, og perfekte til at pynte dine færdiglavet retter.

Det er blot én af de mange ting, du kan opbevare i dine tomme marmeladeglas. Bliv inspireret til mere #genbrugditglas her!

Påskepynt

Slip kreativiteten løs og spred stemning og glæde i påsken. Lav smukke påskedekorationer ved at dekorere dine tomme marmeladeglas. Vi viser dig, hvordan du og familien kan bruge vores marmeladeglas til at lave jeres helt egen egen påskepynt.

Vase

Lav din egen smukke påskevase af dine tomme marmeladeglas ved at male indersiden af glasset. De vil helt sikkert skabe stemning og hygge på bordet til årets påskefrokoster.

Julepynt

Byd julen velkommen med kreative juleaktiviteter for hele familien. Vi viser dig, hvordan du og familien kan bruge vores marmeladeglas til at lave jeres helt egen, personlige julepynt.

Adventskrans

Se i videoen, hvordan I nemt kan bruge vores marmeladeglas til at lave flotte, julede lysestager til adventskransen.

Hjælp bierne

Hos Den Gamle Fabrik er vi glade for bierne – de gør så meget godt, og vi har brug for dem. Derfor vil vi gerne vise, hvordan man ved hjælp af få remedier kan hjælpe bierne.

Bi-hotel

Du kan f.eks. lave dit eget bi-hotel, og sikre at vores små summende venner har et sted at være.