Zutat: Atamon

Rabarbermarmelade

Når de første rabarber melder deres ankomst, ved vi, at foråret har sejret over vinteren Med opskriften på hjemmelavet rabarbermarmelade får du brugt de lækre rabarber på en fremragende måde – der er nemlig intet som en syrlig og på samme tid sød rabarbermarmelade til brødet, osten eller havregrøden. Lader du rabarberen stå urørt hen …

Rabarbermarmelade Read More »

Hindbærmarmelade

Brug den hjemmelavede hindbærmarmelade til brødet, pandekagerne, æbleskiverne og de hjemmelavede hindbærsnitter. Find selv på flere ting du kan bruge marmeladen til, når du oplever, hvor skønt den smager. Denne opskrift på hjemmelavet hindbærmarmelade er nem at gå til og tager kun kort tid at lave – og så smager den fantastisk af dejligt søde …

Hindbærmarmelade Read More »

Hybenmarmelade

Brug den hjemmelavede hybenmarmelade til brødet, pandekagerne eller på ostebordet. Find selv på flere ting du kan bruge marmeladen til, når du oplever, hvor skønt den smager. Denne opskrift på hjemmelavet hybenmarmelade er nem at gå til og tager kun kort tid at lave – og så smager den helt fantastisk, når du bruger de …

Hybenmarmelade Read More »

Brombærmarmelade

Sensommer er lig med masser af vilde brombær i naturen Det giver dig rig mulighed for at gå på brombærjagt, så du kan glæde dig selv og dine nærmeste med lækker hjemmelavet brombærmarmelade. Brombær vokser vildt mange steder i den danske natur. Gå på opdagelse i skov og krat og kom hjem med masser af …

Brombærmarmelade Read More »

Solbærmarmelade

Nyd den syrlige og søde smag af hjemmelavet solbærmarmelade Med denne solbærmarmelade opskrift kan du nemt få smagen af de små sorte bær til at holde hele året. Brug marmeladen på brødet og i desserter eller server den til ostebordet, hvor den syrlige solbærsmag går godt til alverdens oste. Du kan også skabe glæde ved …

Solbærmarmelade Read More »