Hjemmelavet snaps

Vores marmeladeglas har den perfekte størrelse til hjemmebrygget kryddersnaps. Vi giver dig opskriften på 3 forskellige varianter. Er du mest til dildsnapsen, den stærke med ingefær eller den syrlige med enebær og lime? Servér snapsen til årets påske- og/eller julefrokoster og imponér dine gæster.

Behandlingstid
2 døgn

Ingredienser

Dild-snaps

  • 5 dl vodka
  • 1 stor håndfuld frisk dild
  • 1 stk tomt marmeladeglas

Enebærsnaps med lime

  • 5 dl vodka
  • 1 stk lime skræl i strimler
  • 1 lille håndfuld tørrede enebær
  • 1 stk tomt marmeladeglas

Æblesnaps med ingefær

  • 5 dl vodka
  • 2 stk æbler i både
  • 30 g ingefær

Opskrift

Skold det tomme marmeladeglas med kogende vand, så det er helt rent.

Put de smagsgivende ingredienser, du ønsker, i glasset og fyld det derefter med vodka.

Lad trække i mindst 2 døgn på køl.

Inden servering sies de smagsgivende ingredienser fra. Nydes afkølet.