Syltede rødløg

Syltede rødløg kan bruges som tilbehør til stort set alle måltider, eller som pynt på dine hverdagsretter. De sød-syrlige løg får en flot lyserød farve efter et par dage i køleskabet, og er super nemme at lave! Brug dem eksempelvis som topping på salater, hotdogs, smørrebrød og andre lækre måltider.

roedloeg

Behandlingstid
15 minutter

Portioner
1

Ingredienser

  • 4 stk rødløg
  • 4 dl æblecidereddike
  • 1 dl sukker
  • 1 spsk. hele peberkorn
  • 3-5 stk laurbærblade
  • 1 stk. tomt marmeladeglas

Opskrift

Skold det tomme marmeladeglas med kogende vand, så det er helt rent.

Skær rødløg i fine skiver og kom dem i glasset.

Kog eddike og sukker op i en gryde, sammen med krydderierne.

Hæld den kogende eddikelage over rødløgene, luk glasset og opbevar køligt.