Hindbærsnegle

Behandlingstid
ca. 1 time og 45 minutter

Portioner
20

Ingredienser

Dej

  • 50 g gær
  • 50 g sukker
  • 50 g smør
  • 2.5 dl vand
  • 500 g hvedemel
  • lidt vaniljepulver

Hindbærremonce

  • 75 g ØKO Cremet Hindbærmarmelade fra Den Gamle Fabrik
  • 75 g smør
  • 75 g revet marcipan

Opskrift

Bland først vand og gær sammen.

Tilsæt æg og bland sammen.

Tilsæt smør, mel, sukker og vanilje og ælt dejen til den er smidig og slipper let.

Lad dejen hæve i 30 minutter.

Rul dejen ud til en rektangel, så den er ca. 0,5 cm tyk.

Hindbærmarmelade, smør og marcipan blandes sammen og smøres ud på den udrullede dej.

Rul dejen sammen på langsiden og skær ca. 1,5-2 cm stykker ud af den lange dej.

Læg sneglene på bagepapir og lad dem efterhæve på 30 minutter.

Sneglene pensles til sidst med æg og drysses med perlesukker.

Bag i ca. 15-20 minutter på 200 grader alm. ovn

Tip

Du kan toppe dine hindbærsnegle med lyserød glasur eller frysetørrede hindbær efter bagning i stedet for perlesukkeren.