Lamingtons med jordbær

Behandlingstid
ca. 1,5 time

Portioner
12

Ingredienser

Kagedej

Glasur

  • 150 g chokolade
  • 100 g sukker
  • 100 g smør
  • 1 dl mælk
  • 4 spsk kakaopulver

Opskrift

Smør, sukker, æg, vaniljesukker, hvedemel, bagepulver, mælk og ØKO Cremet marmelade blandes sammen.

Hæld dejen i en smurt firkantet kageform.
Det er vigtigt at kageformen ikke bliver for stor, da kagen gerne skal være 5 cm høj, når den er færdigbagt.

Kagen bages ved 180 grader i ovnen i ca. 30 minutter.

Kagen afkøles på rist eller i køleskabet.

Kagen skæres derefter i firkantede stykker, som skæres over på midten. Den ene halvdel smøres med marmelade, hvorefter kagerne samles igen.

Smelt chokolade, sukker, smør, mælk og kakao i en gryde, så du får en lækker chokoladeglasur

Herefter skal stykkerne overtrækkes med chokoladeglasuren og efterfølgende afkøle på en rist.

Når chokoladen er stivnet, er de klar til servering.