Lamingtons med jordbær

De gode gamle lamingtons, men denne gang med et tvist af jordbær.
Det er ingen hemmelighed, at vi elsker, når vi kan pifte de traditionelle kager op med vores marmelade, men vi går aldrig på kompromis med smagen. Vi har derfor bibeholdt den gode smag og det sprøde chokoladeovertræk, men tilføjet et lag af vores jordbærmarmelade i midten af kagerne.

Behandlingstid
ca. 1,5 time

Portioner
12

Ingredienser

Kagedej

Glasur

  • 150 g chokolade
  • 100 g sukker
  • 100 g smør
  • 1 dl mælk
  • 4 spsk kakaopulver

Opskrift

Smør, sukker, æg, vaniljesukker, hvedemel, bagepulver, mælk og ØKO Cremet marmelade blandes sammen.

Hæld dejen i en smurt firkantet kageform.
Det er vigtigt at kageformen ikke bliver for stor, da kagen gerne skal være 5 cm høj, når den er færdigbagt.

Kagen bages ved 180 grader i ovnen i ca. 30 minutter.

Kagen afkøles på rist eller i køleskabet.

Kagen skæres derefter i firkantede stykker, som skæres over på midten. Den ene halvdel smøres med marmelade, hvorefter kagerne samles igen.

Smelt chokolade, sukker, smør, mælk og kakao i en gryde, så du får en lækker chokoladeglasur

Herefter skal stykkerne overtrækkes med chokoladeglasuren og efterfølgende afkøle på en rist.

Når chokoladen er stivnet, er de klar til servering.