Drikke

Frugtig øl

Med et lille skvæt frugtdrik fra Den Gamle Fabrik, kan du nemt pifte din øl op, så den bliver lidt mere frugtig og frisk og smager lidt mere af sommer.

Slush Ice

En iskold slush-ice er den perfekte forfriskning på en varm sommerdag. Med isterninger og frugtdrik fra Den Gamle Fabrik kan du nemt og hurtigt lave din helt egen slush-ice. Vores saft er koncentrater til opblanding, som giver autentiske smagsoplevelser af forskellige bær.

isterninger

Isterninger

En hurtig tur i fryseren tryller Den gamle Fabriks frugtdrik om til smukke og velsmagende isterninger. Smukke drikkevarer smager bare bedre.

Cider

Nyd et glas varm cider sammen med én du holder af.

Mocktail

Var det noget med en cocktail uden alkohol? Vi giver dig opskriften på en skøn og festlig mocktail med hyldeblomst, citron og granatæble. Lad julefreden sænke sig og nyd den kølige mocktail foran pejsen.

Hjemmelavet snaps

Vores marmeladeglas har den perfekte størrelse til hjemmebrygget kryddersnaps. Vi giver dig opskriften på 3 forskellige varianter. Er du mest til dildsnapsen, den stærke med ingefær eller den syrlige med enebær og lime? Servér snapsen til årets påske- og/eller julefrokoster og imponér dine gæster.

Smoothies

En smoothie er det perfekt mellemmåltid, hvis man, ligesom os hos Den Gamle Fabrik, er vi vild med smagen af frugt og bær. Vi giver dig opskriften på to skønne smoothies: jordbærsmoothie og appelsin- og hindbærsmoothie. De er nemme at lave og smager skønt.

Tranebær Spritz

Hvert år har sin signaturdrink – og vores bud på drinken anno 2020 er en spritz med den nye økologiske frugtdrik med tranebærsmag fra Den Gamle Fabrik. Få opskriften på både børne- og voksen-udgaven lige her, og nyd den hele sommeren lang!