Crepes
Den franske crepe er en tynd og lys pandekage med en let sprødhed i kanten, der kan bruges i både det søde og det salte køkken. Her får du en nem opskrift på den klassiske dessertpandekage med vaniljeis og solbærmarmelade.
Den franske crepe er en tynd og lys pandekage med en let sprødhed i kanten, der kan bruges i både det søde og det salte køkken. Her får du en nem opskrift på den klassiske dessertpandekage med vaniljeis og solbærmarmelade.
De mættende vafler med fibre fra havregryn er perfekte som dessert eller på brunchmenuen. Vi har serveret de sprøde havregrynsvafler med creme fraiche og solbærmarmelade, der sætter prikken over i’et.
De gode gamle lamingtons, men denne gang med et tvist af jordbær. Det er ingen hemmelighed, at vi elsker, når vi kan pifte de traditionelle kager op med vores marmelade, men vi går aldrig på kompromis med smagen. Vi har derfor bibeholdt den gode smag og det sprøde chokoladeovertræk, men tilføjet et lag af vores …