Zutat: salt

Blomsterbrød

Vil du imponere dine gæster med smukt bagværk? Her får du en nem opskrift på smukke og søde blomsterbrød med fyld af marcipan og marmelade.

Fødselsdagsboller

Disse festligt dekorerede fødselsdagsboller er et sikkert hit til børnefødselsdagen. Prøv denne nemme opskrift på søde boller med fyld af creme og marmelade. Lad børnene slå sig løs med glasur og pynt i alle regnbuens farver.

Nøddemedaljer

Disse nøddemedaljer er en ægte fryd for øjet. Og så smager de himmelsk. Byg de smukkeste, små kreationer med sprøde bunde og toppe af mandler, fyld af marmeladecreme i de flotteste farver og chokoladeovertræk på toppen. Ideelle som portionsanrettede desserter eller som kagen til kaffen.

Scones

Den skønne scone er en engelsk klassiker og er uundværligt som tilbehør til eftermiddags teen. Vi giver dig en nem og hurtig opskrift på den populære kombination af en bolle og en kage. Server dem med din yndlingsmarmelade fra DEN GAMLE FABRIK. Tilføj eventuelt hakket mørk chokolade.

Kærnemælkshorn

Kærnemælkshorn er det perfekte tilbehør til eftermiddagskaffen eller til den hjemmelavede brunch. Vi giver dig vores bedste opskrift på hjemmebagte kærnemælkshorn med fyld af en skøn remonce, med marcipan og et twist af marmelade. Du kan vælge lige præcis den marmelade, du bedst kan lide. Opskriften er nem og lige til.

Knækbrød

Hjemmelavet knækbrød smager bare bedre. Her får du en nem opskrift på sprødt knækbrød fyldt med kerner og nødder, som gør sig rigtig godt med ost og marmelade ovenpå. Vi synes, at camembert og solbærmarmelade klæder hinanden rigtig godt i smagen, men du kan vælge lige netop dén kombination, du kan lide. Vi kan især …

Knækbrød Read More »

Hveder

Skal der varme hveder på bordet på Store Bededag? Vi giver dig en nem opskrift på den traditionsbundne søde bolle med kardemomme. Nyd de lune og bløde boller med din yndlingsmarmelade fra Den Gamle Fabrik.

Pandekager

Hvordan laver man verdens bedste pandekager, spørger du? Hos Den Gamle Fabrik har vi efter mange års erfaring fundet det, som vi synes, er opskriften på verdens bedste pandekager!

Stikkelsbærtærte

Vores marmelader egner sig særligt godt til den klassiske søde tærte. Prøv vores opskrift på tærten med marcipan, stikkelsbærmarmelade og pisket creme fraiche. Hvis du ikke er så meget til stikkelsbær, kan du vælge en hvilken som helst anden marmelade. Servér den også gerne med friske bær fra haven.

Crepes

Den franske crepe er en tynd og lys pandekage med en let sprødhed i kanten, der kan bruges i både det søde og det salte køkken. Her får du en nem opskrift på den klassiske dessertpandekage med vaniljeis og solbærmarmelade.