Zutat: æggehvider

Nøddemedaljer

Disse nøddemedaljer er en ægte fryd for øjet. Og så smager de himmelsk. Byg de smukkeste, små kreationer med sprøde bunde og toppe af mandler, fyld af marmeladecreme i de flotteste farver og chokoladeovertræk på toppen. Ideelle som portionsanrettede desserter eller som kagen til kaffen.

Nøddemarengslagkage

Nøddemarengs med hasselnødder har en særlig smag, der gør sig rigtigt godt i denne marengslagkage. Vores version af nøddemarengslagkagen er med fyld af  flødeskum, chokolade og marmelade. Brug brombærmarmelade eller find din egen favorit. Pynt gerne med friske bær for et ekstra smukt udtryk.

Macarons

Macarons er en klassisk, fransk favorit, der ser ser godt ud og smager skønt. Vi giver dig opskriften på macarons med kakao og fyld af flødeskum og hindbær. Gør som os og brug cremet hindbærmarmelade eller prøv en af vores andre varianter.

Stikkelsbærtærte

Vores marmelader egner sig særligt godt til den klassiske søde tærte. Prøv vores opskrift på tærten med marcipan, stikkelsbærmarmelade og pisket creme fraiche. Hvis du ikke er så meget til stikkelsbær, kan du vælge en hvilken som helst anden marmelade. Servér den også gerne med friske bær fra haven.

Marengslagkage

Marengs er et fantastisk alternativ til de almindelige, bløde lagkagebunde og behøver ikke at være svære at lave. Her får du en nem opskrift på en festlig lagkage med flødeskum, brombærmarmelade og friske bær. Du kan gøre som os og bruge brombær eller du kan vælge lige præcis det bær og den marmelade, du ønsker. …

Marengslagkage Read More »

æbleskiver

Æbleskiver

Æbleskiver er en sand juleklassiker! Der findes mange forskellige måder at lave hjemmelavede æbleskiver på, men hos DEN GAMLE FABRIK har vi en helt klar favorit – de skal være som vor mormor lavede dem. I gamle dage var en æbleskive nemlig ikke en æbleskive, uden et stykke æble i midten.