Go Back
+ servings

Knækbrød

Hjemmelavet knækbrød smager bare bedre. Her får du en nem opskrift på sprødt knækbrød fyldt med kerner og nødder, som gør sig rigtig godt med ost og marmelade ovenpå. Vi synes, at camembert og solbærmarmelade klæder hinanden rigtig godt i smagen, men du kan vælge lige netop dén kombination, du kan lide. Vi kan især anbefale vores marmelader med stikkelsbæringefærhybenbitter orangeblåbær og abrikos, der alle egner sig rigtig godt til ost.
Behandlingstid: 40 mins
Portioner: 4

Ingredienser

  • ½ dl hørfrø
  • ½ dl hasselnøddeflager
  • ½ dl græskarkerner
  • ½ dl solsikkekerner
  • ½ dl fuldkornsspeltmel
  • ½ dl hvedemel
  • ½ dl rugmel
  • 1 tsk salt
  • 1 dl vand
  • 0,25 dl olie
  • ½ dl bagepulver

Tilbehør

Instruktioner

  • Hæld alle ingredienser op i en skål og rør dem sammen.
  • Læg dejen mellem 2 stykker bagepapir, og rul den tyndt ud.
  • Tag det øverste stykke bagepapir af, og skær dejen ud i den størrelse knækbrød du ønsker.
  • Træk dem over på en bageplade og bag dem ved 180 grader i forvarmet ovn (varmluft) i ca. 20 min.
  • Server hjemmelavet knækbrød med camembert, solbærmarmelade og brøndkarse.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik