Tiramisu

Tiramisu er en italiensk dessertklassiker med kaffe og cremet mascarpone, som de fleste kender og elsker. Vi giver dig en nem opskrift på en frisk version med appelsinsaft og -marmelade.
Behandlingstid: 45 minutes
Portioner: 4

Ingredienser

  • 4 æggeblommer
  • 50 g sukker
  • 250 g mascarpone
  • 1 dl piskefløde
  • 1 ½ dl friskpresset appelsinsaft
  • 125 g DEN GAMLE FABRIK appelsinmarmelade
  • ½ dl stærk kaffe med 1 spsk sukker
  • 100 g Ladyfingers

Instruktioner

  • Pisk æggeblommer og sukker. Vend mascarpone i og rør det godt.
  • Pisk fløden til flødeskum og vend den forsigtigt i cremen.
  • Bland appelsinsaft med appelsinmarmeladen
  • Læg ladyfingers i en skål og fordel først kaffen og derefter marmeladeblandingen over dem.
  • Vend gerne ladyfingers rundt, så de suger mest mulig væske.
  • Læg cremen hen over ladyfingers og lad tiramisuen køle i ca. 3-4 timer inden servering.

Notes

Tip

Pynt Tiramisu af med frysetørrede bær eller kakaopulver.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik

Flere opskrifter