Tiramisu

Tiramisu er en italiensk dessertklassiker med kaffe og cremet mascarpone, som de fleste kender og elsker. Vi giver dig en nem opskrift en version med appelsinsaft og -marmelade.

Behandlingstid
45 min.

Portioner
4

Ingredienser

  • 4 æggeblommer
  • 50 g sukker
  • 250 g mascarpone
  • 1 dl piskefløde
  • 1 ½ dl friskpresset appelsinsaft
  • 125 g Appelsinmarmelade fra Den Gamle Fabrik
  • ½ dl stærk kaffe med 1 spsk sukker
  • 100 g Ladyfingers

Opskrift

Pisk æggeblommer og sukker. Vend mascarpone i, og rør det godt.

Pisk fløden til flødeskum og vend den forsigtigt i cremen.

Bland appelsinsaft med Den Gamle Fabrik appelsinmarmelade

Læg ladyfingers i en skål og fordel først kaffen og derefter marmeladeblandingen over dem.

Vend gerne ladyfingers rundt, så de suger mest mulig væske.

Læg cremen hen over ladyfingers og lad tiramisuen køle i ca. 3-4 timer inden servering.

Tip

Pynt Tiramisu af med frysetørrede bær eller kakaopulver.