Snobrød

Saml familien om et hyggeligt bål i haven eller gå en tur i skoven og brug en af de mange offentlige bålpladser. Lav en snobrødsdej på forhånd og pak den i tasken sammen med familiens yndlingsmarmelader fra Den Gamle Fabrik.

snobrød

Behandlingstid
30 min.

Portioner
10

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 3 dl lunkent vand
  • 1 tsk. salt
  • 500 g hvedemel
  • familiens yndlingsmarmelader

Opskrift

Rør gæren ud i vandet.

Tilsæt hvedemel og salt og ælt dejen godt.

Lad dejen hæve i 30 minutter Dette kan sagtens foregå på turen ud til bålpladsen.

Rul dejen til ti aflange pølser, og sno dem om en afbarket gren.

Bages jævnt på alle sider over åben ild.

Spis dem med en skefuld af din favorit marmelade fra Den Gamle Fabrik!