Hjerteformede hindbærsnitter

Den perfekte opskrift til at glæde én du har kær. Til Valentinsdag, anbefaler vi at du stikker snitterne ud med en hjerteform, men opskriften kan naturligvis også laves som de klassisk-formede hindbærsnitter. Kom godt med smagfuld marmelade mellem de to afkølede mørdejsstykker, og pynt med glasur og krymmel!

hindbærsnitter

Behandlingstid
1 time 45 min

Portioner
8

Ingredienser

Mørdej

  • 225 g hvedemel
  • 75 g sukker
  • 125 g smør
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 2 spsk. vand

Øvrige

Opskrift

Kom hvedemel, sukker, bagepulver, vaniljesukker og smør op i en skål og smuldre smørret i til massen får en grynet konsistens.

Tilsæt vand indtil dejen er samlet, ensartet og sammenhængende.

Kom dejen i en lufttæt beholder eller pose, og stil den på køl i 1 time. Tænd samtidig ovnen på 200 C varmluft.

Når dejen har stået på køl i 1 time, rul mørdejen ud til en tynd firkant, ca. 35x35 cm. Stik snitterne ud med en hjerteform.

Bag hjerterne i ca. 20 minutter, til de er gyldne og sprøde. Lad dem herefter afkøle.

Læg et godt lag hindbærmarmelade fra Den Gamle Fabrik mellem to afkølede hjerter, og pynt med glasur og blandet krymmel.