Macarons

Macarons er en klassisk, fransk favorit, der ser ser godt ud og smager skønt. Vi giver dig opskriften på macarons med kakao og fyld af flødeskum og hindbær. Gør som os og brug cremet hindbærmarmelade eller prøv en af vores andre varianter.

Behandlingstid
40 min.

Portioner
10

Ingredienser

  • 3 æggehvider
  • 1 dl flormelis
  • 170 g smuttede mandler
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk kakaopulver
  • 2.5 dl piskefløde
  • 75 g Cremet Hindbærmarmelade
  • 1 håndfuld friske hindbær

Opskrift

Pisk hviderne stive, mens der tilsættes 1 dl sukker lidt ad gangen.

Blend mandler og sukker til fint mel.

Vend mandelmelet i den stive æggemasse. Tilsæt kakaopulveret.

Fyld en sprøjtepose og sæt 20 - 30 små toppe på 2 stykker bagepapir, lad dem stå og "tørre" i 20 minutter.

Bag dem ved 150 grader i 20 minutter, tag dem ud og lad dem køle helt af.

Pisk piskefløden til flødeskum og vend forsigtigt 2-3 spsk. Cremet hindbærmarmelade i.

Læg en lille spiseskefuld flødeskumsblanding på en afkølet macarontop og læg en top oven på. Saml alle dine toppe på samme måde.

Server dem med friske hindbær.

Tip

Tilsæt evt. et par dråber frugtfarve i stedet for kakaopulver og lav macarons i den farve, du ønsker.