Blåbærkage

Er du også en af dem, som spontant elsker at forkæle dine nærmeste eller gæster med hjemmebag? Denne opskrift kræver 5 ingredienser, som du formentlig allerede har i køkkenet eller let kan opbevare til fremtidig spontant hjemmebag. Derudover tager kagen kun 45 min at lave, hvor den i størstedel af tiden passer sig selv i ovnen. Med denne opskrift vil du altid være klar til at smide en dejlig blåbærkage i ovnen.
Portioner: 6

Ingredienser

Instruktioner

  • Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt hvedemel og bagepulver og vend forsigtigt dejen sammen.
  • Hæld dejen i en smurt form.
  • Fordel efterfølgende blåbærmarmeladen i dejen med en ske eller gaffel.
  • Bag kagen ved 175 grader (varmluft) i ca. 30-35 minutter indtil den er gylden og gennembagt.

Notes

Tip

Server kagen lun med skyr eller creme fraiche og med lidt ekstra marmelade på toppen.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik