Bar med peanutbutter og marmelade

Behandlingstid
45 minutter

Ingredienser

Bar

  • 1 stort æg
  • 250 g Cremet Jordbærmarmelade
  • 250 g peanutbutter
  • 225 g hvedemel
  • 165 g rørsukker
  • 0.5 tsk salt
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 0.5 tsk bagepulver
  • 110 g blødt og lunt usaltet smør
  • 75 g saltede peanuts

Opskrift

Bland peanutbutter, smør og rørsukker i en skål.

Tilsæt æg og vaniljesukker og rør det godt sammen.

Bland mel, salt og bagepulver sammen i en anden skål.

Bland herefter det hele sammen i en skål og rør til det hænger sammen. Hvis du rører for længe, vil barerne blive seje.

Læg 2/3 dele af massen i en 20x20 cm ovnfast form. Fordel marmeladen over dejen og smuldr den resterende dej over.

Afslut med hakkede peanuts på toppen.

Bag barerne i 30-35 minutter ved 175 grader. Når de er kølet af, skæres de i passende stykker.