Snaps

2 døgn
3
Nem

Brug marmeladeglas til hjemmelavet snaps

Vores marmeladeglas har den perfekte størrelse til hjemmebrygget kryddersnaps – og i år står menuen på hele tre varianter.

Ingredienser:

Dild-snaps
- 5 dl vodka
- En stor håndfuld frisk dild
- Et tomt marmeladeglas

Enebærsnaps med lime
- 5 dl vodka
- Skræl i strimler af 1 lime
- En lille håndfuld tørrede enebær
- Et tomt marmeladeglas

Æblesnaps med ingefær
- 5 dl vodka
- 2 æbler i både
- 30 g ingefær

Sådan gør du:

1. Skold det tomme marmeladeglas med kogende vand, så det er helt rent.
2. Put de smagsgivende ingredienser, du ønsker, i glasset og fyld det derefter med vodka.
3. Lad trække i mindst 2 døgn på køl.
4. Inden servering sies de smagsgivende ingredienser fra. Nydes afkølet.

Ingefær