Zutat: kærnemælk

Kærnemælkshorn

Kærnemælkshorn er det perfekte tilbehør til eftermiddagskaffen eller til den hjemmelavede brunch. Vi giver dig vores bedste opskrift på hjemmebagte kærnemælkshorn med fyld af en skøn remonce, med marcipan og et twist af marmelade. Du kan vælge lige præcis den marmelade, du bedst kan lide. Opskriften er nem og lige til.

Vafler

Hos Den Gamle Fabrik ved vi ikke noget bedre end vafler til aftensmad… eller morgenmad, brunch, frokost eller eftermiddagskaffen. Og meget gerne med marmelade ovenpå. Derfor deler vi vores bedste opskrift på vaniljevafler med hindbærmarmelade. Du kan selvfølgelig vælge lige nøjagtigt den marmelade, som du bedst kan lide, eller lade børnene bestemme deres favorit. Opskriften …

Vafler Read More »

Amerikanske pandekager

Amerikanske pandekager egner sig både til brunch og dessert. Her får du en nem opskrift på luftige og tykke amerikanske pandekager, med kærnemælk og blåbærmarmelade. Servér dem med ahornsirup eller creme fraiche og friske blåbær.

Sommerbrunch

Invitér venner og familie på en lækker sommerbrunch. Vi har sammensat en skøn brunchmenu med quiche, pandekager, pære og en iskold kaffe milkshake.

Efterårsbrunch

Har du inviteret vennerne på brunch? Vi giver dig vores opskrift på en brunchmenu, der afspejler sæsonen. Brug efterårets frugt og grønt; biksemad af rodfrugter, frugtsalat, lune vafler med friske bær og en skøn milkshake.

Koldskål

Koldskål er en elsket dansk klassiker, der især hitter om sommeren. Den syrlige og søde smag af sommer, som vi kender den i dag, er lavet af kærnemælk, sukker, citron og æg, men vidste du, at koldskål oprindeligt var en vælling af vin eller øl samt udblødt brød? Vi giver dig en nem opskrift på hjemmelavet …

Koldskål Read More »