Zutat: gær

Hindbærgifler

Er du også vild med gifler, men synes det er på tide med lidt fornyelse? Det synes vi, og derfor har vi lavet den perfekte opskrift på de lækreste gifler, hvor smagen af kanel er blevet byttet ud med en dejlig og forfriskende smag af hindbær. 

Blomsterbrød

Vil du imponere dine gæster med smukt bagværk? Her får du en nem opskrift på smukke og søde blomsterbrød med fyld af marcipan og marmelade.

Fødselsdagsboller

Disse festligt dekorerede fødselsdagsboller er et sikkert hit til børnefødselsdagen. Prøv denne nemme opskrift på søde boller med fyld af creme og marmelade. Lad børnene slå sig løs med glasur og pynt i alle regnbuens farver.

Kærnemælkshorn

Kærnemælkshorn er det perfekte tilbehør til eftermiddagskaffen eller til den hjemmelavede brunch. Vi giver dig vores bedste opskrift på hjemmebagte kærnemælkshorn med fyld af en skøn remonce, med marcipan og et twist af marmelade. Du kan vælge lige præcis den marmelade, du bedst kan lide. Opskriften er nem og lige til.

Hveder

Skal der varme hveder på bordet på Store Bededag? Vi giver dig en nem opskrift på den traditionsbundne søde bolle med kardemomme. Nyd de lune og bløde boller med din yndlingsmarmelade fra Den Gamle Fabrik.

Flettet julebrød

Der er intet som julebag, der kan samle familien i den hyggelige højtid. Prøv en nem opskrift på et lækkert flettet julebrød med en sød marcipanremonce med et twist af marmelade.

snobrød

Snobrød

Saml familien om et hyggeligt bål i haven eller gå en tur i skoven, og brug en af de mange offentlige bålpladser. Lav en snobrødsdej på forhånd og pak den i tasken sammen med familiens yndlingsmarmelader fra Den Gamle Fabrik.

Rødbedeboller med creme og marmelade

Rødbedeboller er et fantastisk eksempel på, hvordan en kage sagtens kan indeholde grøntsager og stadig smage himmelsk. Rødbeden gør bollerne svampede og bløde, mens vaniljecremen og hindbærmarmeladen giver en sød og forfriskende smag, når man sætter tænderne i rødbedebollerne.

Hindbærsnegle

Vi syntes, at de traditionelle kanelsnegle trængte til lidt fornyelse. Derfor har vi lavet vores helt egen version, som denne gang er med en uimodståelig hindbærremonce. Den fylder stadig godt i maven, da vi har blandet vores hindbærmarmelade med marcipan, så fyldet ikke kun er forfriskende, men også dejlig cremet og sødt.