DEN GAMLE FABRIK frugtdrik

ispinde

Ispinde

Frys-selv ispinde med Den Gamle Fabrik frugtdrik er en perfekt forfriskning til de varme sommerdage. Det er både nemt og hurtigt og smager skønt.

Mocktail

Var det noget med en cocktail uden alkohol? Vi giver dig opskriften på en skøn og festlig mocktail med hyldeblomst, citron og granatæble. Lad julefreden sænke sig og nyd den kølige mocktail foran pejsen.

isterninger

Isterninger

En hurtig tur i fryseren tryller Den gamle Fabriks frugtdrik om til smukke og velsmagende isterninger. Smukke drikkevarer smager bare bedre.

Slush Ice

En iskold slush-ice er den perfekte forfriskning på en varm sommerdag. Med isterninger og frugtdrik fra Den Gamle Fabrik kan du nemt og hurtigt lave din helt egen slush-ice. Vores saft er koncentrater til opblanding, som giver autentiske smagsoplevelser af forskellige bær.

Frugtig øl

Med et lille skvæt frugtdrik fra Den Gamle Fabrik, kan du nemt pifte din øl op, så den bliver lidt mere frugtig og frisk og smager lidt mere af sommer. Især vores hyldeblomst frugtdrik er perfekt til sommerens søde stunder.

Hjemmelavet sorbetis

Hjemmelavet sorbetis er ikke kun vidunderlig på en varm sommerdag, men også som en forfriskende og smagfuld dessert. Den fantastiske sorbetis er en sikker vinder til en overdådig treretters menu. Opskriften kræver kun meget få ingredienser, hvor den vigtigste er frugtdrikken, og her kan du vælge mellem vores syv fantastiske varianter.