Yoghurt med hjemmelavet Müsli

Start din morgen med en lækker hjemmelavet müsli, som er propfyldt med kerner, gryn og nødder. Tilsæt den din favorit-yoghurt og servér den med Den Gamle Fabriks smagfulde solbærmarmelade!

Behandlingstid
20 min.

Portioner
4

Ingredienser

Opskrift

Forvarm ovn til 160 grader (varmluft).

Hak nødder og mandler groft og bland med havregryn og græskarkerner.

Læg blandingen i en bradepande beklædt med bagepapir.

Varm honning i en lille gryde og hæld det over blandingen på bradepanden.

Rør rundt i blandingen et par gange under bagningen.

Bag ca. 12 min. (eller til den er gylden og sprød.)

Server yoghurten rørt med solbærmarmelade, hjemmelavet müsli og evt. frisk mynte.

Tip

Tilsæt evt. frysetørret frugt og rosiner til den færdige müsli.