Tapas

Det er ingen hemmelighed, at marmelade gør sig godt oven på en simpel ostemad. Så hvorfor ikke bruge dem til en lækker tapas anretning med forskellige oste. Vi har kombineret brie med solbærmarmelade, blåskimmelost med bitter orange marmelade og manchego med hybenmarmelade, men udvalget af oste og marmelade kan naturligvis varieres efter smag.

Behandlingstid
10 min.

Portioner
1

Ingredienser

Opskrift

Server osten på skiver af baguette med marmelade ovenpå. Brug solbær til brien, bitter orange til blåskimmelosten og hyben til manchegoen.

Kom gerne lidt pynt på toppen efter smag. Prøv f.eks. rosmarin, ristede mandler og friske bær eller frugt - såsom figen.

Tip

Der er mange marmelader, der egner sig godt til oste. Prøv også stikkelsbærmarmelade, ingefærmarmelade, blåbærmarmelade og abrikosmarmelade. Til de milde oste kan du også bruge marmelader med mere sødme.