Juletrifli

Mangler du inspiration til de mere opgraderede versioner af julens søde sager? Så er du kommet til det rette sted. Vores opskrift på juletrifli med makroner og bær er oplagt som juledessert, og ser oveni købet fantastisk flot ud.

Behandlingstid
30 min.

Portioner
10

Ingredienser

Riscreme

  • 600 g risengrød
  • 3 dl piskefløde
  • 75 g flormelis
  • 1 stang vanilje
  • 75 g hakkede smuttede mandler
  • evt. 1 spsk hvid portvin

Bund

Opskrift

Pisk fløden til flødeskum.

Bland og mas vaniljekorn sammen med flormelis.

Rør risengrøden sammen med vaniljesukkeret og de hakkede mandler.

Vend forsigtigt flødeskummet i og smag evt. til med lidt hvid portvin.

Fordel kirsebærsauce og letknuste makroner i 10 glas og fyld op med riscreme.

Server straks evt. pyntet med lidt ekstra kirsebærsauce på toppen.