Frozen Cheesecake

Det er ikke uden grund, at cheesecake er en populær dessert – den er nem at lave, smager skønt, og så kan den varieres i det uendelige. Frozen cheesecake er især god på de varme sommerdage. Denne opskrift er med en traditionel kiksebund, flødeost og solbærmarmelade, men du kan bruge lige netop den marmelade, du ønsker.

Behandlingstid
20 min.

Portioner
8

Ingredienser

  • ½ pakke Digestive kiks
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 1 dl sukker
  • 200 g flødeost naturel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 dl piskefløde
  • 2 pasteuriserede æggehvider
  • 1 glas Solbærmarmelade fra DEN GAMLE FABRIK
  • evt. friske hindbær

Opskrift

Start med at lave bunden. Smuldr digestive kiks i en stor kageform (ca. 0,75 l). Læg evt. folie i bunden, så kagen ikke sætter sig fast i formen.

Pisk æggeblommerne og sukkeret så det bliver luftigt.

Bland vaniljesukker og flødeost i blandingen og pisk videre. Det skal stadig være luftigt.

Pisk flødeskum i en anden skål og rør det forsigtigt ned i den første blanding.

Afslut med at piske æggehviderne hårde, og rør også dem forsigtigt ned i dejen.

Hæld den færdige blanding ned over bunden i formen.

Sæt kagen i fryseren i minimum en time.

Tag kagen ud og smør solbærmarmelade på toppen.

Stil kagen i fryseren natten over.

Server kagen kold og evt. med friske hindbær.