Fransk brunch

Vores bud på den perfekte brunchmenu med fransk tema byder på en skøn æggekage, en frisk frugtsalat, sød french toast og en bærfyldt smoothie. Velbekomme.

Behandlingstid
45 min.

Portioner
2

Ingredienser

Æggekage

  • Frisk dild
  • Frisk kørvel
  • Purløg
  • Frisk persille
  • Ekstra jomfru olivenolie
  • 6 æg

French toast

Frugtsalat

  • 2 grønne og røde æbler
  • 2 pærer
  • Citronsaft
  • 200 g blommer
  • 200 g brombær
  • 2 dl ymer
  • 1 sjat rom
  • Finthakket frisk mynte

Jordbærsmoothie

Opskrift

Æggekage:
a) Vask krydderurterne grundigt og lade dem dryppe af på et rent viskestykke. Pluk dild, persille og kørvel og skær purløget i 3 cm. stykker. Vend urterne i ekstra jomfru olivenolie.
b) Pisk æggene sammen og hæld dem på en varm pande smurt med smør.
c) Bag ved middelvarme indtil æggekagen er færdig. Server æggekagen med urtesalaten oven på.

French toast:
a) Pisk æg sammen med mælk og kanel. Vend nogle skiver toastbrød heri, og steg dem gyldne på begge sider i smør.
b) Server DEN GAMLE FABRIK appelsinmarmelade til.

Frugtsalat:
a) Skær æblerne i meget grove tern. Skær en pære eller to i grove tern. Vend frugtternene i citronsaft.
b) Skær blå og/eller grønne blommer i kvarte, og vend dem med æblerne og pærerne. Vend ligeledes brombær i.
c) Vend alle frugterne sammen med ymer og en sjat rom. Server med finthakket frisk mynte.

Jordbærsmoothie:
a) Blend jordbærmarmelade med yoghurt.
b) Tilsæt isterninger og en knivspids stødt kanel.
c) Smag til med rørsukker og ahornsirup.