Cupcakes

Muffins med chokoladestykker er et sikkert hit hos både voksne og børn. Vi giver dig en nem opskrift på den populære chokolademuffin i en festlig cupcake-version med appelsinmarmelade og topping af flødeskum, solbærmarmelade og friske bær.

Behandlingstid
30 min.

Portioner
10

Ingredienser

Muffin

Topping

  • 2.5 dl piskefløde
  • 100 g Solbærmarmelade
  • 1 bakke friske hindbær og/eller brombær
  • evt. frisk mynte

Opskrift

Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til en æggesnaps.

Smelt smørret sammen med vandet.

Bland mel, kakaopulver og bagepulver i en skål og vend det forsigtigt i æggesnapsen. Tilsæt derpå marmeladen og den hakkede chokolade og til sidst det smeltede smør.

Fordel dejen i 10 ovnfaste kopper eller muffinsforme og bag dem ved 180 grader i 20 minutter. Stil kagerne til afkøling.

Lav topping inden servering: Pisk piskefløden til flødeskum og vend forsigtigt solbærmarmelade i.

Pynt de afkølede cupcakes med flødeskumsblandingen og server med friske bær og evt. lidt frisk mynte.