Cheesecake

Cheesecake, eller flødeostekage, er en ægte dessertklassiker og findes i mange afskygninger. Vi giver dig en nem opskrift på cheesecake med sprød kiksebund og kirsebærsauce.

Behandlingstid
30 min.

Portioner
4

Ingredienser

  • 2.5 dl fløde
  • 250 g 38% creme fraiche
  • 250 g 18% creme fraiche
  • 3 spsk flormelis
  • 2 spsk mørk sirup
  • 1 vaniljestang
  • 1 glas Kirsebærsauce fra DEN GAMLE FABRIK
  • 300 g Digestive kiks

Opskrift

Pisk fløden stiv og tilsæt creme fraiche 38 % og pisk lidt mere, så du får en jævn masse.

Rør creme fraiche 18 %, sirup, flormelis og vaniljekorn i massen.

Lav en bund af knuste digestive kiks i en skål.

Fordel cremen over kiksebunden.

Top med kirsebærsauce.

Tip

Den smager allerbedst, når den har fået et par timer i køleskabet