Champagnebrunch

Er det din tur til at invitere vennerne på champagnebrunch? Vi giver dig vores opskrift på en festlig luksus-brunchmenu med bobler og lækkerier.

Behandlingstid
30 min

Portioner
1

Ingredienser

Pancetta

  • 2 skiver tyndskåret panchetta
  • 2 grønne asparges
  • Ekstra jomfru olivenolie
  • 1 æg
  • Havsalt
  • Sort peber

Croissant

Melonsuppe

  • ½ melon
  • ½ bakke friske bær
  • Evt. friske mynteblade eller citronmelisse

Champagnedrink

  • 1 dl appelsinjuice
  • 3 dl cava eller champagne

Opskrift

Pancetta:
a) Rist nogle stykker tyndskåret pancetta i kort tid ved ca. 200 grader i ovnen. Pas på de ikke får for meget! Tag dem ud, når de er gyldne.
b) Grill aspargesene i ovnen i 2 min. eller på en grill eller en grillpande ligeledes i 2 min.
Vend dem i ekstra jomfru olivenolie og lade dem køle lidt af.
c) Skær dem diagonalt og vikkel dem sammen med den stegte pancetta.
d) Server med et blødkogt æg med havsalt og friskkværnet sort peber.

Croissant:
a) Rør hybenmarmelade sammen med græsk yoghurt og smag til med saften fra en lime.
b) Serves til en friskbagt croissant.

Melonsuppe:
a) Skær melonen i grove stykker og blend sammen.
b) Hæld i portionsglas og pynt med friske bær og evt. mynte el. citronmelisse.

Champagnedrink:
a) Hæld appelsinjuice i isterningebakker eller -poser. Frys det ned.
b) Smid dem i en god Cava/champagne umiddelbart inden den serveres.