Hjemmelavet snaps
Vores marmeladeglas har den perfekte størrelse til hjemmebrygget kryddersnaps. Vi giver dig opskriften på 3 forskellige varianter. Er du mest til dildsnapsen, den stærke med ingefær eller den syrlige med enebær og lime? Servér snapsen til årets påske- og/eller julefrokoster og imponér dine gæster.
Behandlingstid: 2 minutes mins
Ingredienser
Dild-snaps
- 5 dl vodka
- 1 stor håndfuld frisk dild
- 1 stk tomt marmeladeglas
Enebærsnaps med lime
- 5 dl vodka
- 1 stk lime skræl i strimler
- 1 lille håndfuld tørrede enebær
- 1 stk tomt marmeladeglas
Æblesnaps med ingefær
- 5 dl vodka
- 2 stk æbler i både
- 30 g ingefær
Instruktioner
- Skold det tomme marmeladeglas med kogende vand, så det er helt rent.
- Put de smagsgivende ingredienser, du ønsker, i glasset og fyld det derefter med vodka.
- Lad trække i mindst 2 døgn på køl.
- Inden servering sies de smagsgivende ingredienser fra. Nydes afkølet.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik