
Appelsinlagkage
Lagkagen er en elsket klassiker til fødselsdage og andre festlige anledninger. Her får du en nem opskrift på en lækker appelsinlagkage med marmelade, råcreme og chokolade.
		
		Behandlingstid: 20 minutes mins
Portioner: 4
Ingredienser
Creme
- 2 stk. Æggeblommer
 - 2 spsk. Sukker
 - 1 stk. Vaniljestang
 - 3 dl piskefløde
 
Lagkage
- 3 lagkagebunde
 - 2 stk. Appelsin
 - 6 spsk. DEN GAMLE FABRIK appelsinmarmelade
 - 100 g Makroner
 - 100 g Chokolade
 
Topping
- 50 g Nøddeflager
 - 3,5 dl piskefløde
 
Instruktioner
- Pisk æggeblommer sammen med sukker og vaniljekorn til en luftig æggesnaps.
 - Pisk piskefløde stiv og vend den i æggemassen.
 - Stænk 2 lagkagebunde (de to nederste) med appelsinsaft fra appelsinen.
 - Smør appelsinmarmeladen ud over den nederste bund.
 - Fordel 1/3 af cremen på nederste bund.
 - Læg næste bund over og fordel igen 1/3 creme herpå.
 - Strø makroner og chokolade på dette lag.
 - Kom øverste bund på, og læg herpå resten af cremen.
 - Pisk 3 ½ dl piskefløde til flødeskum og kom den i en sprøjtepose.
 - Pynt lagkagen med nøddeflager og flødeskum som du har lyst.
 
 Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik