Opskrift: Rustik brunch menu

45 min.
1 pers.
Let

Ingredienser:

Tunsalat med friske asparges, mayonnaise, hårdkogte æg og dild:

  • 1 dåse tun
  • 5 grønne asparges
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk. dild
  • 1 æg
  • 1 spsk. kapers
  • 1 tsk. dijonsennep
  • Havsalt
  • Peber
  • Ristedede rugbrødsskiver

 

Ristet rugbrød med blå ost og DEN GAMLE FABRIK hybenmarmelade:

 

Yoghurt med friske jordbær og choko-müsli:

  • 50 g. mørk chokolade
  • 50 g. hvid chokolade
  • Müsli med tørrede frugter og nødder
  • Friske jordbær
  • Yoghurt natural

 

Hyldeblomstsaft med mynteblade:

  • Hyldeblomstsaft
  • Isterninger
  • Friske mynteblade

 

 

Sådan gør du:

Tunsalat med friske asparges, mayonnaise, hårdkogte æg og dild:

Bland en dåse tun med finthakkede grønne asparges, mayonnaise og finthakket dild. Tilsæt desuden et finthakket hårdkogt æg, kapers og dijonsennep.

Smag til med havsalt og friskkværnet sort peber, og server med på sprøde, ristede rugbrødsskiver.

 

Ristet rugbrød med blå ost og DEN GAMLE FABRIK hybenmarmelade:

Rist nogle tynde skiver rugbrød på brødristeren. Smør dem og bræk nogle gode stykker blå ost ud over.

Server DEN GAMLE FABRIK hybenmarmelade til.

 

Yoghurt med friske jordbær og choko-müsli:

Riv mørk og hvid chokolade, og bland det i en müsli med masser af tørrede frugter og nødder. Rens nogle friske jordbær, og skær dem i kvarte.

Server müsli og jordbær på en god yoghurt natural. 

 

Hyldeblomstsaft med mynteblade:

Bland eller køb en færdig hyldeblomstsaft. Hæld i en kande med masser af isterninger og friskplukkede mynteblade. Lad trække i 15 min. og server straks.

 

God fornøjelse!

Hyben

Historien om Den Gamle Fabrik

FIND FLERE BÆR