Rustik brunch

Brunch kan laves i mange farver og former, og vi alle har hver vores favoritter på brunch-tallerkenen. Den rustikke brunch er en samling af nogle af vores favoritter her hos Den Gamle Fabrik. Ristet rugbrød med ost og marmelade, yoghurt med hjemmelavet granola og friske bær, en smagfuld tunsalat på ristet rugbrød og en forfriskende hyldeblomstsaft. Værsgo’!

Behandlingstid
45 min.

Portioner
1

Ingredienser

Tunsalat

  • 1 dåse tun
  • 5 grønne asparges
  • 3 spsk mayonnaise
  • 2 spsk dild
  • 1 æg
  • 1 spsk kapers
  • 1 tsk dijonsennep
  • Havsalt
  • Peber
  • Ristede rugbrødsskiver

Ristet rugbrød

Yoghurt

  • 50 g mørk chokolade
  • 50 g hvid chokolade
  • Müsli med tørrede frugter og nødder
  • Friske jordbær
  • Yoghurt naturel

Hyldeblomstsaft

Opskrift

Tunsalat:
Bland en dåse tun med finthakkede grønne asparges, mayonnaise og finthakket dild. Tilsæt desuden et finthakket hårdkogt æg, kapers og dijonsennep. Smag til med havsalt og friskkværnet sort peber, og server med på sprøde, ristede rugbrødsskiver.

Ristet rugbrød:
Rist nogle tynde skiver rugbrød på brødristeren. Smør dem og bræk nogle gode stykker blå ost ud over. Server hybenmarmelade til.

Yoghurt:
Riv mørk og hvid chokolade, og bland det i en müsli med masser af tørrede frugter og nødder. Rens nogle friske jordbær, og skær dem i kvarte. Server müsli og jordbær på en god yoghurt natural.

Hyldeblomstsaft
Bland hyldeblomstsaft. Hæld i en kande med masser af isterninger og friskplukkede mynteblade. Lad trække i 15 min. og server straks.