Panna Cotta

Denne opskrift på den italienske dessertklassiker, Panna Cotta, egner sig til hele årets begivenheder og hyggelige stunder. Den er nem at lave og smager himmelsk!

Behandlingstid
5 timer

Portioner
4

Ingredienser

Opskrift

Læg husblassen i koldt vand i ca. 15 minutter.

Lun langsomt fløden i en gryde.

Tilsæt korn fra vaniljestangen og sukker og lad koge ved svag varme i ca. 15 minutter.

Tag husblassen op af vandet, vrid det og tilsæt det til den varme fløde. Tag gryden af varmen og rør indtil husblassen er opløst.

Fordel massen ligeligt i fire glas og stil på køl til de er faste (ca. 4 timer)

Tag de afkølede panna cotta ud af køleskabet.

Lun marmeladen op i en gryde til den er flydende, og fordel på toppen af de fire panna cotta.

Sæt på køl igen, i ca. 1 time, eller til geléen er fast.