Muffins

Disse fortryllende muffins har en skøn smag af bær fra marmeladen, som også giver dem en lækker, svampet konsistent. Den søde glasur med smag og farve fra marmeladen sætter prikken over i’et og giver dem et festligt udtryk. Lav muffins i forskellige smagsvarianter og farver ved at bruge flere forskellige marmelader.

Behandlingstid
40 min.

Portioner
12

Ingredienser

Muffins

Glasur

Opskrift

Rør smør, sukker og vanillesukker blødt.

Pisk æggene i et af gangen.

Sigt hvedemel samt bagepulver i dejen, tilsæt mælk og rør hurtigt dejen sammen.

Fordel dejen i smurte muffinforme og læg en skefuld marmelade på toppen af hver.

Bag dem ca. 20 min. ved 200°C.

Mærk efter med en gaffel eller strikkepind om kagerne er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen, er kagen ikke bagt færdig.

Lad dem afkøle på en bagerist.

Smuldr smørret i flormelisen og tilsæt cremet marmelade.

Pisk det først ved lav hastighed til det er blandet og derefter ved højeste hastighed til det er let og luftigt.

Pynt kagerne med icing.

Tip

Bag eventuelt dine muffins i papirforme med mønster. Læg dem i en fin æske og brug dem som værtindegave.