Panna Cotta

5 timer
4
Mellem

Ingredienser:

- 1/2 liter piskefløde

- 30 g sukker

- 1 vaniljestang

- 2 blade husblas

- Gelé: 150 g cremet hindbær-marmelade fra Den Gamle Fabrik

Sådan gør du:

1. Læg husblassen i koldt vand i ca. 15 minutter.

2. Lun langsomt fløden i en gryde.

3. Tilsæt korn fra vaniliestangen og sukker og lad koge ved svag varme i ca. 15 minutter

4. Tag husblassen op af vandet, vrid det og tilsæt det til den varme fløde. Tag gryden af varmen og rør indtil husblassen er opløst.

5. Fordel massen ligeligt i fire glas og stil på køl til de er faste (ca. 4 timer)

6. Tag de afkølede panna cotta ud af køleskabet.

7. Lun marmeladen op i en gryde til den er flydende, og fordel på toppen af de fire panna cotta.

8. Sæt på køl igen, i ca. 1 time, eller til geléen er fast.

JORDBÆR

Stolte syltetraditioner

BÆRLEKSIKON