
Sommerbrunch
Invitér venner og familie på en lækker sommerbrunch. Vi har sammensat en skøn brunchmenu med quiche, pandekager, pære og en iskold kaffe milkshake.
		
		Behandlingstid: 45 minutes mins
Portioner: 1
Ingredienser
Quiche
- 500 g spinat
 - 3 æg
 - 250 g hytteost
 - Havsalt
 - Sort peber
 - Smør
 - 1 pakke butterdej
 - 5 skiver parmaskinke
 
Pandekager
- 5 æg
 - 5 spsk sukker
 - ½ l kærnemælk
 - 200 g hvedemel
 - 2 tsk bagepulver
 - Smør
 - Creme fraiche
 - 3 spsk DEN GAMLE FABRIK blåbærmarmelade
 - Ahornsirup
 
Pære
- 1 pære
 - Danablue
 - DEN GAMLE FABRIK ingefærmarmelade
 
Kaffe-milkshake
- ½ l vaniljeis
 - 2 shots espresso
 - ½ l mælk
 - Evt. ahornsirup el. rørsukker
 
Instruktioner
- Quiche:
a) Varm ovnen op til 175 grader.
b) Sauter spinaten i en gryde, og vende den sauterede spinat med de sammenpiskede æg og hytteost. Tilsæt lidt havsalt og sort peber til æggemassen.
c) Smør et tærtefad og pres butterdej ud som tærtedej. Fordel blandingen i formen og bag tærten i ca. ½ time.
d) Umiddelbart efter den tages ud, fordeles 4-5 skiver parmaskinke oven på tærten. Quichen kan serveres kold eller varm. - Pandekager:
a) Pisk æg og sukker sammen med blåbærmarmeladen. Tilsæt derefter kærnemælk og pisk godt sammen.
b) Tilsæt hvedemel og bagepulver. Pisk grundigt sammen og bag pandekagerne i smør på en middelvarm pande.
c) Server pandekagerne med en skefuld creme fraiche og ahornsirup. - Pære:
a) Skær pæren i kvarte og fjern kernehuset.
b) Læg Danablue på pæren og top med en smule ingefærmarmelade. - Kaffe-milkshake:
a) Skær vaniljeisen i små tern og smid dem i blenderen.
b) Start blenderen og tilsæt espressoshots eller Nescafé og mælken.
c) Milkshaken kan sødes med ahornsirup eller rørsukker, hvis du foretrækker den sødere. Server straks - iskold! 
 Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik