Opskrift/inspiration: Luksus champagnebrunch

30 min.
1 pers.
Mellem

Ingredienser:

TIL 1 PERSON

Sprød pancetta, grillede asparges og blødkogt æg:

2 skiver tyndskåret panchetta
2 grønne asparges
Ekstra jomfru olivenolie
1 æg
Havsalt
Sort peber

 

Croissant med DEN GAMLE FARBRIK hybenmarmelade:

1 dl. DEN GAMLE FABRIK hyben marmelade
2 dl. græsk yoghurt
1 lime

 

Melonsuppe:

1/2 melon
1/2 bakke friske bær
Evt. friske mynteblade el. citronmelisse

 

Cava/Champagne med appelsinjuice-isterninger:

1 dl. appelsinjuice
3 dl. Cava eller champagne

 

Sådan gør du:

Sprød pancetta, grillede asparges og blødkogt æg:

  1. Rist nogle stykker tyndskåret pancetta i kort tid ved ca. 200 grader i ovnen. Pas på de ikke får for meget! Tag dem ud, når de er gyldne.
  2. Grill aspargsene i ovnen i 2 min. eller på en grill eller en grillpande ligeledes i 2 min.
  3. Vend dem i ekstra jomfru olivenolie og lade dem køle lidt af.
  4. Skær dem diagonalt og vikkel dem sammen med den stegte pancetta.

Server med et blødkogt æg med havsalt og friskkværnet sort peber.

 

Croissant med DEN GAMLE FARBRIK hybenmarmelade:

  1. Rør DEN GAMLE FABRIK hyben marmelade sammen med græsk yoghurt og smag til med saften fra en lime.
  2. Serves til en friskbagt croissant.

 

Melonsuppe:

  1. Skær melonen i grove stykker og blend sammen.
  2. Hæld i portionsglas og pynt med friske bær og evt. mynte el. citronmelisse.

 

Cava/Champagne med appelsinjuice-isterninger:

  1. Hæld appelsinjuice i isterningebakker eller -poser.
  2. Frys det ned.
  3. Smid dem i en god Cava/champagne umiddelbart inden den serveres.

Hyben

Stolte syltetraditioner

Fra mark til bord

SE VIDEO

BÆRLEKSIKON