Opskrift: Bagerens romkugler

45 min.
15 stk.
Mellem

Ingredienser:

Ingredienser:

  • 400 g kagerester
  • 100 g marcipan
  • 100 g mørk chokolade
  • 1 spsk kakaopulver
  • 2 spsk hindbærmarmelade
  • 2 spsk romessens

Sådan gør du:

Sådan gør du:

  1. Smuldr kageresterne i en blender.
  2. Rør marcipan, smeltet mørk chokolade, kakaopulver og hindbærmarmelade og kageresterne sammen til en fast masse - rør gerne i en rørmaskine.
  3. Smag massen til med romessens.
  4. Sæt massen på køl til den har sat sig.
  5. Lav små kugler, jeg vejer mine af til 30 g stykket.
  6. Sæt kuglerne i fryseren i 20 minutter.
  7. Smelt 140 g mørk chokolade over vandbad.
  8. Vend romkuglerne i chokoladen.
  9. Og tril dem til sidst i kokos.
  10. Lad dem stå og tørre på en rist.

TIP! Hvis du vil lave nogle mere børnevenlige romkugler, så undlad at trille dem i chokolade og vend dem i krymmel i stedet for kokos!

Opskriften er lavet i samarbejde med bloggeren Cute Carbs.

Følg Cute Carbs på Facebook eller på hendes blog http://www.cutecarbs.com/, så går du ikke glip af nye søde sager. 

Historien om Den Gamle Fabrik

Stolte syltetraditioner

Fra mark til bord

SE VIDEO

BÆRLEKSIKON