Rør gæren ud i lun mælk og pisk ægget i.
Smuldr smøret i 150 g hvedemel og tilsæt sukker, salt og kardemomme.
Rør gærblandingen i dejen og rør den grundigt med en ske.
Tilsæt resten af hvedemelet lidt af gangen og ælt dejen, til den er blank og smidig.
Lad dejen hvile i 15 min.
Pisk æg, sukker, hvedemel og vanille sammen.
Bring mælken i kog og hæld den i æggemassen under konstant piskning.
Hæld det hele tilbage i gryden og bring cremen i kog under omrøring.
Rul dejen ud ca. 30x40 cm og skær den i 12 kvadrater på ca. 10x10 cm.
Læg en god skefuld kagecreme samt marmelade midt på hvert kvadrat.
Fold dejhjørnerne ind mod midten og klem dem godt sammen over fyldet i midten.
Læg bollerne med sammenføjningen nedad på en bageplade med bagepapir.
Pensel bollerne med sammenpisket æg og lad dem hæve lunt i 30-45 min.
Bag bollerne i ca. 15 min. ved 200°C.
Pynt de lune boller med din yndlingsglasur og krymmel.