- Rør gæren ud i lun mælk og pisk ægget i. 
- Smuldr smøret i 150 g hvedemel og tilsæt sukker, salt og kardemomme. 
- Rør gærblandingen i dejen og rør den grundigt med en ske. 
- Tilsæt resten af hvedemelet lidt af gangen og ælt dejen, til den er blank og smidig. 
- Lad dejen hvile i 15 min. 
- Pisk æg, sukker, hvedemel og vanille sammen. 
- Bring mælken i kog og hæld den i æggemassen under konstant piskning. 
- Hæld det hele tilbage i gryden og bring cremen i kog under omrøring. 
- Rul dejen ud ca. 30x40 cm og skær den i 12 kvadrater på ca. 10x10 cm. 
- Læg en god skefuld kagecreme samt marmelade midt på hvert kvadrat. 
- Fold dejhjørnerne ind mod midten og klem dem godt sammen over fyldet i midten. 
- Læg bollerne med sammenføjningen nedad på en bageplade med bagepapir. 
- Pensel bollerne med sammenpisket æg og lad dem hæve lunt i 30-45 min. 
- Bag bollerne i ca. 15 min. ved 200°C. 
- Pynt de lune boller med din yndlingsglasur og krymmel.