Go Back
+ servings

Cupcakes

Muffins med chokoladestykker er et sikkert hit hos både voksne og børn. Vi giver dig en nem opskrift på den populære chokolademuffin i en festlig cupcake-version med appelsinmarmelade og topping af flødeskum, solbærmarmelade og friske bær.
Behandlingstid: 30 mins
Portioner: 10

Ingredienser

Muffin

Topping

Instruktioner

  • Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til en æggesnaps.
  • Smelt smørret sammen med vandet.
  • Bland mel, kakaopulver og bagepulver i en skål og vend det forsigtigt i æggesnapsen. Tilsæt derpå marmeladen og den hakkede chokolade og til sidst det smeltede smør.
  • Fordel dejen i 10 ovnfaste kopper eller muffinsforme og bag dem ved 180 grader i 20 minutter. Stil kagerne til afkøling.
  • Lav topping inden servering: Pisk piskefløden til flødeskum og vend forsigtigt solbærmarmelade i.
  • Pynt de afkølede cupcakes med flødeskumsblandingen og server med friske bær og evt. lidt frisk mynte.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik