Go Back
+ servings

Tiramisu

Tiramisu er en italiensk dessertklassiker med kaffe og cremet mascarpone, som de fleste kender og elsker. Vi giver dig en nem opskrift på en frisk version med appelsinsaft og -marmelade.
Behandlingstid: 45 mins
Portioner: 4

Ingredienser

  • 4 æggeblommer
  • 50 g sukker
  • 250 g mascarpone
  • 1 dl piskefløde
  • 1 ½ dl friskpresset appelsinsaft
  • 125 g DEN GAMLE FABRIK appelsinmarmelade
  • ½ dl stærk kaffe med 1 spsk sukker
  • 100 g Ladyfingers

Instruktioner

  • Pisk æggeblommer og sukker. Vend mascarpone i og rør det godt.
  • Pisk fløden til flødeskum og vend den forsigtigt i cremen.
  • Bland appelsinsaft med appelsinmarmeladen
  • Læg ladyfingers i en skål og fordel først kaffen og derefter marmeladeblandingen over dem.
  • Vend gerne ladyfingers rundt, så de suger mest mulig væske.
  • Læg cremen hen over ladyfingers og lad tiramisuen køle i ca. 3-4 timer inden servering.

Notes

Tip

Pynt Tiramisu af med frysetørrede bær eller kakaopulver.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik