Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tiramisu
Tiramisu er en italiensk dessertklassiker med kaffe og cremet mascarpone, som de fleste kender og elsker. Vi giver dig en nem opskrift på en frisk version med appelsinsaft og -marmelade.
Print opskrift
Behandlingstid:
45
minutes
mins
Portioner:
4
Ingredienser
4
æggeblommer
50
g
sukker
250
g
mascarpone
1
dl
piskefløde
1 ½
dl
friskpresset appelsinsaft
125
g
DEN GAMLE FABRIK appelsinmarmelade
½
dl
stærk kaffe med 1 spsk sukker
100
g
Ladyfingers
Instruktioner
Pisk æggeblommer og sukker. Vend mascarpone i og rør det godt.
Pisk fløden til flødeskum og vend den forsigtigt i cremen.
Bland appelsinsaft med appelsinmarmeladen
Læg ladyfingers i en skål og fordel først kaffen og derefter marmeladeblandingen over dem.
Vend gerne ladyfingers rundt, så de suger mest mulig væske.
Læg cremen hen over ladyfingers og lad tiramisuen køle i ca. 3-4 timer inden servering.
Notes
Tip
Pynt Tiramisu af med frysetørrede bær eller kakaopulver.
Del dine kreationer og få mere inspiration
Del og nævn
@den_gamle_fabrik