Opskrift på en skøn juledessert: Juletrifli à la risalamande

15 min.
5 pers.
Let

Ingredienser:

Til 5 personer

Ingredienser:

  • 300 g risengrøda
  • 1,5 dl piskefløde
  • 37,5 g flormelis, 1½ dl
  • 1/2 stang vanilje
  • 37,5 g hakkede smuttede mandler
  • evt. 1/2 spsk hvid portvin
  • 8 makroner
  • 250 g DEN GAMLE FABRIK kirsebærsauce

Sådan gør du:

Tilberedningstid: 15 min.  

  1. Pisk fløden til flødeskum.
  2. Bland og mas vaniljekorn sammen med flormelis.
  3. Rør risengrøden sammen med vaniljesukkeret og de hakkede mandler.
  4. Vend forsigtigt flødeskummet i og smag evt. til med lidt hvid portvin.
  5. Fordel kirsebærsauce og letknuste makroner i 5 glas og fyld op med riscreme.

Server straks evt. pyntet med lidt ekstra kirsebærsauce på toppen. 

Kirsebær