Juleopskrifter til den søde tid

Duften af jul hænger unægtelig sammen med det der kommer ud af ovnen - hvad enten der er juleanden eller julekagerne. Find inspiration til både det søde og salte køkken med nemme juleopskrifter på juledesserter og hovedretter til julens hygge.

Julen er den mest hyggelige måned i løbet af året. Det er en måned der er fyldt med hygge og lækre sager – og ikke mindst traditioner. Mange bruger adventssøndagene på med at bage skønne julekager og æbleskiver. Og som måneden skrider frem begynder planlægningen af den store traditionelle julemiddag også. Traditionerne har en vigtig plads og mange kunne ikke forestille sig at ændre på dem, da det skal jo være som det plejer.

 

BRYD TRADITIONERNE
En af de mest traditionelle ting ved julen er juleopskrifterne, som ofte er de samme jul efter jul. Men det kan også ofte være svært, at finde på nye ideer til hvordan de traditionelle retter kan brydes og piftes op med enkelte midler.

Her finder du inspiration til hvordan du kan give de traditionelle juleopskrifter et twist af noget nyt, men stadig holde traditionerne i hævd. Du finder inspiration til nye spændende smagsoplevelser til både det søde og det salte køkken. Få inspiration til hvordan du kan pift dine juleopskrifter op med marmelade, og samtidig få juleenglene til at synge. 

And til Mortens aften

 

Flettet julebrød

Andebryst med tyttebærkål

Flæskesteg med ribssauce