Opskrift: Let sommerbrunch

45 min.
1 pers.
Mellem

Ingredienser:

TIL 1 PERSON

Quiche (tærte) med spinat, hytteost og parmaskinke:

  • 500 g. spinat
  • 3 æg
  • 250 g. hytteost
  • Havsalt
  • Sort peber
  • Smør
  • 1 pakke butterdej
  • 4-5 skiver parmaskinke

 

Amerikanske pandekager med DEN GAMLE FABRIK blåbærmarmelade og creme fraiche:

  • 5 æg
  • 5 spsk. sukker
  • 3 spsk. DEN GAMLE FABRIK Blåbærmarmelade
  • ½ l. kærnemælk
  • 200 g. hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • Smør
  • Creme fraiche
  • Ahornsirup

 

Pære med Danablue og DEN GAMLE FABRIK ingefærmarmelade:

 

Vanilje-kaffe milkshake:

  • ½ l. vaniljeis
  • 2 shots espresso el. 1 tsk. Nescafé
  • ½ l. Mælk
  • Evt. Ahornsirup el. Rørsukker

 

Sådan gør du:

Tilberedningstid: 45 min.

Quiche (tærte) med spinat, hytteost og parmaskinke:

  1. Varm ovnen op til 175 grader.
  2. Sauter spinaten i en gryde, og vende den sauterede spinat med de sammenpiskede æg og hytteost.
  3. Tilsæt lidt havsalt og sort peber til æggemassen.
  4. Smør et tærtefad og pres butterdej ud som tærtedej.
  5. Fordel blandingen i formen og bag tærten i ca. ½ time.
  6. Umiddelbart efter den tages ud, fordeles 4-5 skiver parmaskinke oven på tærten.
    Quichen kan serveres kold eller varm.

 

Amerikanske pandekager med DEN GAMLE FABRIK blåbærmarmelade og creme fraiche:

  1. Pisk æg og sukker sammen med blåbærmarmeladen.
  2. Tilsæt derefter kærnemælk og pisk godt sammen.
  3. Tilsæt hvedemel og bagepulver. Pisk grundigt sammen og bag pandekagerne i smør på en middelvarm pande.
  4. Server pandekagerne med en skefuld creme fraiche og ahornsirup.

 

Pære med Danablue og DEN GAMLE FABRIK ingefærmarmelade:

  1. Skær pæren i kvarte og fjern kernehuset.
  2. Læg Danablue på pæren og top med en smule DEN GAMLE FABRIK ingefærmarmelade.

 

Vanilje-kaffe milkshake:

  1. Skær vaniljeisen i små tern og smid dem i blenderen.
  2. Start blenderen og tilsæt espressoshots eller Nescafé og mælken.
  3. Milkshaken kan sødes med ahornsirup eller rørsukker, hvis du foretrækker den sødere.
  4. Server straks - iskold!

 

Ingefær

Stolte syltetraditioner

Fra mark til bord

SE VIDEO

BÆRLEKSIKON