Pisk æggehvider næsten stive med salt. Tilsæt sukker og pisk til en sej masse. Vend de hakkede nødder i massen. Læg bagepapir på en bageplade og spray/smør med olie.
Bred massen ud på bagepladen, så der kan udstikkes 16 stk. bunde på ca. 7 cm i diameter.
Bag ved 175 grader i 30 minutter. (til de er gyldne). Udstik de 16 bunde straks; mens dejen stadig er varm. Smelt derefter chokolade i et vandbad og smør på 8 af bundene.
Sæt husblads i blød i vand. Varm det i et vandbad, og lad det afkøle lidt.
Pisk fløden. Skrab vaniljekornene ud og bland det med sukker, så det ikke klumper.
Blend DEN GAMLE FABRIK hindbærmarmelade til pure, og vend det i fløde sammen med citronskal og vanilje.
Tag lidt af cremen og bland det i den lune husblas. Vend denne blanding rundt i cremen. Hæld cremen i en sprøjtepose, og sæt det på køl i en time, så konsistensen passer til at sprøjte på bundene. Cremen lægges på 8 bunde.
Ovenpå lægges bunde overtrukket med chokolade. Pynt med mynteblade på toppen.