Lav først kagebunden: Pisk smør og sukker godt sammen, til en luftig masse. Pisk æggene i et ad gangen.
Bland mel, bagepulver og citronskal og vend det forsigtigt i dejen. Her kan marmeladen også tilføjes.
Bag kagen i en velsmurt springform i ovnen på 170 grader i ca. 20 minutter, til den er gyldenbrun.
Lad den køle helt af (gerne til næste dag). Hvis du har travlt kan du stille den i fryseren til hurtigere afkøling.
Til chokolademoussen smeltes chokoladen i en skål i vandbad.
Pisk æggeblommerne med sukker til en æggesnaps. Pisk æggehviderne stive. Kom chokoladen i æggesnapsen og vend til sidst forsigtigt de piskede hvider i. Stop med at røre, når massen er ensartet.
Skær kagen igennem, så du får 2 kagebunde.
Læg den ene kagebund ned i springformen igen, kom så chokolademoussen i og lad den stå til den har sat sig lidt.
Læg den anden kagebund på. Sæt kagen i køleskabet 1-2 timer inden serveringen.
Tag kagen ud af springformen og sæt den på et kagefad.
Pynt med flødeskum og friske bær. Her kan marmeladen passende vendes i flødeskummen.